Putkiremontit

Talotekniikalla on olemassa oleva tehokas ja tekninen käyttöikä, joka on noin 20-50 vuotta.

Tämä tarkoittaa sitä, että vesikalusteet, käyttövesiputket, pannut, patterit ja lämmitysputket olisi hyvä uusia tuon tehokkaan käyttöiän puitteissa. Rakenteissa kulkevat vanhat kupari sekä teräsputket syöpyvät ja kuluvat vedessä olevista epäpuhtauksista, aiheuttaen näin piilovuotoja joiden havaitseminen voi viedä pitkänkin ajan.

 

Ennaltaehkäisemällä säästytään kalliilta ja aikaa vieviltä vesivahinkokorjauksilta ja samalla saadaan nostettua kiinteistön arvoa.

 

Esimerkkinä 120 neliöisen omakotitalo jossa on wc, suihku, pesuallas, wc istuin, keittiön hana ja veden lämmitysmuotona sähköinen vesivaraaja. Kyseisen kohteen uusien käyttövesiputkienkin asentaminen vie yleensä vain viikon verran aikaa. Joten ei ole kyse viikkojen haitasta ja asunnossa pystyy asumaan kokoaikaisesti, käyttövesi katkokin on yleensä korkeintaan muutaman tunnin.

 

Toteutamme kohteita avaimet käteen tyylillä asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

 

Käytössämme on alan viimeisimmät työkalut, materiaalit ja luotettavat toimittajat.

Toteutamme asennuksia asiakkaan toiveesta, esim. patteriputki asennuksia teemme sinkatulla mapress teräsputkella puristeliitoksin tai uponor composiitilla puristeliitoksin.
Käyttövesiputki asennukset teemme asiakkaan toiveesta joko Kuparilla tai Uponor composiitilla.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan ja räätälöidään sinulle sopiva tarjous.

 

 © A.H. LVI ja Rakennus Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet